Brusilica za panjeve

Brusilica za panjeve  WG24 na traktorski pogon. direktno se povezuje sa vašim traktorem u 3 tačke nošenja. opremljena je velikim rotorem za brušenje od tvrdog čelika, promera 61 cm i 34 noža za rezanje, napravlja od  tvrdog alatnog čelika, kako bi uklanjanje panjeva bilo lagano!
Ova izuzetno robusna brusilica panjeva konstruisana je tako da pruža optimalne performanse u kombinaciji sa traktorima, koji imaju 15-45ks na zglobnom vratilu, lako  melje do  15 cm ispod površine zemlje kako bi uklonili korenje i pripremili teren za obradu ili travu.

Opis proizvoda

Brusilica za panjeve  WG 24 povezuje se direkno sa vašim sistemom vuče u 3 tačke, pokreće je zglobno vratilo traktora.
Veliki rotor za brušenje je izradjen od tvrdog čelika debljine 2 cm i prečnika  61 cm. opremljen je sa 34 zuba za rezanje. brusilica je dizajnirana za traktore snage  od 15-45ks. Uklanjanje panjeva sa ovom brusilicom je veoma lako. brusilica za panjeve WG24 lako  melje do  15 cm ispod površine tla. brusilica je opremljena držačem za motornu testeru za lak transport prilikom kretanja, kao i brzo i jednostavno postavljanje u rad.

Zahtevi za traktor

Brusilica za panjeve WG 24 dizajnirana je za rad na traktorima sa zglobnim vratilom. Brusilica za panjeve najbolje radi na traktorima koji imaju zglobna vratila koja su nezavisna od pogonskog sistema menjača traktora. To omogućava rukovaocu da samostalno i odvojeno upravlja brzinom traktora na brzini zglobnog vratila. Budući da traktor vuče brusilicu kroz panj, brzina kretanja traktora je važna i treba biti nezavisna od zglobnog vratila. brušenje panjeva se vrši pri  540 o / min.

Zglobno vratilo

Uz brusilicu panja WG24 dolazi zglobno vratilo sa kliznom spojkom.

Tehničke specifikacije

 BRUSILICA ZA PANJEVE WG24 
Prečnik  rotora 610 mm
Debljina rotora 19 mm
Potrebna ulazna snaga 15-45 HP
Montaža Karoserija spojnice u 3 tačke
Prilagođena Za traktorski pogon i nošenje
Potreban broj obrtaja 540 o/min
Dimenzije 737 mm x 940 mm x 965 mm
Zglobno vratilo Uključeno
Težina 227kg

Kompatibilnost - Hoće li vaš traktor raditi sa WG24?

Brusilica za panjeve WG24 dobro će raditi na vašem traktoru sa zglobnim vratilom koji rade na 540 o / min.

Mehanički – Zglobno vratilo vašeg traktora direktno je povezano sa transmisijom traktora i uključit će se / rotirati tek kada se otpusti kvačilo traktora. Kontrola i podešavanje brzine traktora vrlo je važno tokom procesa brušenja panja. Ako kvačilo treba pritisnuti da biste kontrolisali vašu brzinu, a zglobno vratilo usporava / zaustavlja se ovom radnjom, postupak brušenja brusilicom panja WG24 bit će težak i ne idealan.

Vaš traktor koristi dvostepenu kvačilo. To znači da će, kada je spojka pritisnuta na pola, isključiti menjač i omogućiti rukovaocu da kontroliše ili menja brzinu kretanja, ali ipak omogućiti da zglobno vratilo radi nezavisno od menjača i pri punoj radnoj brzini od 540 o / min za vreme brušenja. Ova konfiguracija dobro funkciioniše sa brusilicom panja WG24.

Vaš traktor koristi jednu spojku za upravljanje menjačem, a sekundarnu i nezavisno kvačilo za upravljanje zglobnim vratilom. To omogućava potpunu kontrolu brzine i menjača traktora, dok odvojeno kontroliše zglobno vratilo. Postoje dve vrste nezavisnih zglobnih vratila: 1) Mehanički nezavisni traktorski pogon i koristi zasebnu polugu za uključivanje / isključivanje, pored upravljačke ručice traktora. Često se traktor mora zaustaviti ili isključiti da bi promenio ovaj položaj birača. 2) Hidraulički nezavisni koristi jedan birač. Obe vrste nezavisnih zglobnih vratila dobro rade sa brusilicom panja WG24.

Uputstvo